Show Dance ( 4-6 ani )

  • Pret 150 RON contine 8 SEDINTE PE LUNA (1 sedinta dureaza 60 min) Prima sedinta este GRATUITA!
  • Program In fiecare marti si joi de la ora 18:00 la 19:00
  • Instructor Miss Oana

OFERTELE PERFORMERS:
PRIMA SEDINTA este GRATUITA la orice curs!
MINIABONAMENT: abonamentul de 4 sedinte pe luna costa doar 90 RON.
NU VREAU ABONAMENT: pretul unei sedinte este de 25 RON.
REDUCERE PENTRU FRATI: daca vii si cu fratele/sora la curs, ambele abonamente costa 250 RON!

Daca locul tau e pe scena, atunci locul tau e la Performers, Show Dance = Dans pentru spectacole, show-uri TV, concursuri.  Desi este foarte important sa repetam, este la fel de important sa fim pe scena. De ce? Pentru ca suntem artisti si pentru ca repetam …pentru ceva! Altfel, e ca si cum ai invata pentru un examen, fara sa poti da acel examen.

Inca din numele nostru – Performers – este usor de inteles ca ne dorim ca elevii nostri sa fie performeri, oameni care sa puna in practica ceea ce invata aici.  Asadar, trecem mai rapid prin niste etape, le imbinam, le adaptam si ne pregatim cursantii pentru ceea ce se cere cu adevarat sub lumina reflectoarelor. Miss Oana este cea care poate face acest lucru dupa o experienta de 18 ani pe scena, ca dansator si coregraf si 9 ani de balet (dans clasic) la liceul Floria Capsalli din București. A facut parte din proiectul Morandi (2005-2010), din baletul XFactor si Romania Danseaza si a fost coregraful oficial Next Star pe parcursul celor 7 sezoane.

Daca doresti sa citesti mai departe despre ceea ce o recomanda pe Miss Oana, da click aici! Cel mai recent exemplu sunt fetele de la No Boys Allowed! La un an de la debutul acestui proiect, le puteti vedea pe cursantele noastre la emisiuni televizate si la spectacole.  Abordam o multitudine de stiluri de dans! Sau in alte cuvinte: de la A la Z pentru un dansator complet. Desi e bine sa iti gasesti stilul preferat si o anumita maniera personala de a dansa, ca dansator profesionist, trebuie sa stii cate un pic din toate.

INSCRIE-TE

Latest Posts

No results found.