Despre noi

După 10 ani de experienta ca dansator, timp în care a trecut prin sălile de balet și băncile celui mai prestigios liceu de coregrafie din Bucuresti, studiouri de televiziune și mari scene naționale și internaționale, s-a hotărât sa pună bazele unei scoli de dans pentru scena din lumea de astăzi. Inca din numele nostru “Performers” este usor de inteles ca ne dorim ca elevii nostri sa fie performeri, oameni care sa puna in practica ceea ce invata aici.

Ideea de baza a fost ca Performers sa pregătească dansatori multilateral dezvoltați, care sa fie oricând pregătiți pentru orice. Pe de alta parte, este în interesul nostru ca dansatorii nostri sa iasă pe scena, nu sa îmbătrânească intre pereții sălii!

Ne place sa muncim și ne-am dorit întotdeauna sa fim conectați cu showbiz-ul real, astfel ca dansatorii nostri ajung sa colaboreze cu artiști de top și sa lucreze în cele mai mari proiecte de televiziune din tara. Drept dovada, sta și faptul ca suntem una din locațiile preferate de artiști pentru repetiții. Într-o zi normala, la Performers te poți întâlni cu Smiley, Nicole Cherry, Lora, Alex Velea, Elena Gheorghe, etc, asa ca da un check în când intri si ia-ți carnetul de autografe la tine!

Într-o zi normala, la Performers te poți întâlni cu Smiley, Nicole Cherry, Lora, Alex Velea, Elena Gheorghe, etc, asa ca da un check în când intri si ia-ți carnetul de autografe la tine!