No Boys Allowed (+14 ani)

  • Pret 150 RON CONTINE 8 SEDINTE PE LUNA (1 SEDINTA DUREAZA 60 MIN) PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA!
  • Program IN FIECARE LUNI SI JOI DE LA ORA 18:30 LA 19:30
  • Instructor Miss Oana

OFERTELE PERFORMERS:
PRIMA SEDINTA este GRATUITA la orice curs!
REDUCERE DE FIDELITATE: discount de 20% daca achiti urmatorul abonament inainte de a expira actualul!
MINIABONAMENT: abonamentul de 4 sedinte pe luna costa doar 90 RON.
NU VREAU ABONAMENT: pretul unei sedinte este de 25 RON.
REDUCERE PENTRU PASIONATI: inscrie-te la 2 cursuri simultan si beneficiezi de 10% DISCOUNT la ambele cursuri (valabil la abonamentele de 8 sedinte/luna)!
REDUCERE PENTRU FRATI: daca vii si cu sora ta la curs, ambele abonamente costa 240 RON!
RECUPERAREA SEDINTELOR: recuperezi sedintele la care lipsesti prin prelungirea abonamentului (valabil doar la 4 absente consecutive).

No Boys Allowed este un curs dedicat fetelor de peste 14 ani, la care ne concentram pe evolutia cursantelor spre profesia de dansator. Miss Oana este instructorul acestui curs. Are o experienta de 15 ani pe scena, ca dansator si coregraf si 9 ani de balet (dans clasic) la liceul Floria Capsalli din București.

A facut parte din proiectul Morandi (2005-2010), din baletul XFactor si Romania Danseaza si a fost coregraful oficial Next Star pe parcursul celor 4 sezoane. Daca doresti sa citesti mai departe despre ceea ce o recomanda pe Miss Oana, da click aici.

Avem in vedere o multitudine de stiluri, prin care conturam latura feminina a dansului, cu tot ce inseamna ea in anul 2015: si pe tocuri si in Conversi. Asadar, invatam despre femeia clasica, gratioasa (balet), seducatoare (tango, latino), dar si despre femeia puternica, moderna (jazz, contemporan) imbracata in pantaloni cu turul lasat (street dance).

No Boys Allowed este locul in care dansul trece de la hobby la meserie.

Ne-am tinut de promisiunea facuta la inceputul acestui proiect, si la un an de la debut, le puteti vedea pe cursantele noastre sub lumina reflectorelor, la emisiuni televizate si la spectacole.

INSCRIE-TE

Latest Posts

No results found.